Apotek Horsens

På dit lokale apotek i Horsens kan du få udleveret medicin bestilt af din læge, men personalet har også altid den nyeste viden om lægemidler og lovgivning. Herudover kan du også få besvaret spørgsmål vedrørende brugen af diverse remedier. Få hjælp til at vælge midler til den korrekte behandling på dit lokale apotek.

Find et lokalt apotek i Horsens. Skal du hente medicin eller har du brug for råd og vejledning i forhold til behandling? Besøg dit lokale apotek og bliv klogere på lægemidler, naturmedicin, sygeplejeartikler og meget mere. Ved at rådføre dig hos apotekets personale får du glæde af dygtige fagfolk, som kan rådgive dig til den bedste behandling.

Trænger du til overskud i hverdagen eller oplever du hudirritation eller andet ubehag? På dit lokale apotek i Horsens kan du – foruden de klassiske lægemidler – også finde kosttilskud og alverdens remedier til behandling af kroppens skavanker. Tag en snak med din lokale apoteker og hør om de forskellige behandlingsmuligheder.

På dit lokale apotek i Horsens er hylderne fyldt med lægemidler og beslægtede varer som bl.a. naturmedicin, vitaminer, ernæringspræparater og sygeplejeartikler. Selvom præparaterne er forsynet med indlægssedler og anvisninger, er det altid belejligt med personlig vejledning. Apotekets personale har et indgående kendskab til de mange forskellige lægemidler og anvendelsen af dem, og hjælper dig gerne til det bedste køb.

Har du brug for at finde et lokalt apotek i Horsens? Uanset om du skal hente medicin der er bestilt af din læge, eller om du skal købe håndkøbsmedicin, kosttilskud eller andet, fås det på apoteket. Find dit nærmeste apotek på Find-Virksomhed.dk og få professionel vejledning med i købet.

Få annoncen for Apotek Horsens før dine konkurrenter

Få annoncen for "Apotek Horsens" før dine konkurrenter - HELT EKSKLUSIVT

Sikr dig den eksklusive plads her på siden. Garanti for at du er den eneste med dit erhverv i dit nærområde.

Få denne annonce før dine konkurrenter