Find regnskab for virksomhed

Vil du gerne blive klogere på økonomien i en specifik virksomhed? Regnskaber fortæller historier. Kigger du regnskaber igennem for en længere periode, tegner der sig hurtigt et større billede af den pågældende virksomhed.

Det seneste regnskab er blot et øjebliksbillede, men jo flere data, du har tilgængelig, desto mere nuanceret bliver billedet. Du kan således hurtigt se hvor virksomheden har været, men nok så vigtigt: Hvor er den på vej hen? På Find-Virksomhed.dk kan du finde regnskaber samt generelle informationer om danske virksomheder og erhvervspersoner. Du kan søge på en virksomhed i vores database her.

Indhold

- Relevante informationer giver overblik
- Find regnskab for virksomhed
- Se regnskab for virksomheder gratis
- Brug regnskaberne til at finde leads og potentielle kunder
- En genvej til det lokale netværk
- Regnskaber på baggrund af aktuelle dataudtræk
- En oplyst jobsøgning
- Digital annoncering

Relevante informationer giver overblik

Find din næste kunde, leverandør eller samarbejdspartner på Find-Virksomhed.dk. I databasen findes al den information, du skal bruge, for at vurdere om en virksomhed har en sund økonomi. Du kan således tjekke regnskaber og trække brugbare statistikker, for at danne dig et overblik over en given virksomhed, du overvejer at kontakte.

Er du selv blevet kontaktet af en virksomhed, er det på samme måde muligt at finde ud af, hvorvidt du skal gå videre med denne, eller blot lægge det på hylden.

Du kan naturligvis også anvende databasen, hvis du gerne vil vide mere om dine konkurrenter. Et årsregnskab fortæller meget om en virksomheds situation, og sammenholder du regnskaber for flere forskellige virksomheder, kan du desuden skabe dig et overblik over branchen som helhed.

Det er nemt at finde virksomheder og deres regnskaber i vores database. Du finder de ønskede informationer ved at søge på den bestemte virksomhed (navn eller CVR), en by eller en specifik branche.

Se regnskaber for virksomheder gratis

På Find-Virksomhed.dk kan se regnskaber for danske virksomheder ganske gratis. Du kan således nemt holde øje med økonomien hos potentielle kunder, samarbejdspartner og konkurrenter. Regnskaberne bliver hentet direkte fra Erhvervsstyrelsen og du kan således tilgå data fra alle virksomheder som har pligt til at indsende regnskaber.

Det betyder i praksis, at du bl.a. kan se regnskaber for alle aktie- og anpartsselskaber, mens personligt ejede selskaber og enkeltmandsvirksomheder ikke har pligt til at indsende årsregnskaber.Brug regnskaberne til at finde leads og potentielle kunder

Find-Virksomhed giver dig et konkret og nemt overblik over regnskaber for virksomheder. Se hvordan det går i dit netværk og brug denne viden til at styrke din egen virksomhed og kundekreds.

Har du brug for nye leads eller kundeemner, finder du data og udtræk ved at søge i databasen på Find-Virksomhed.dk. Her får du et brugervenligt udtræk af firmaer, så du får et godt sammenligningsgrundlag og mulighed for at segmentere i forhold til forskellige målgrupper.

En genvej til det lokale netværk

I din segmentering kan du med fordel vælge at fokusere på virksomheder i dit nærområde. For mange mindre virksomheder er lokale kunder og leverandører vigtige samarbejdspartnere, og det kan derfor betale sig at være ekstra opmærksom på, hvad der foregår i dit lokale netværk.

På Find-Virksomhed.dk har du mulighed for at inddele din søgning efter dit geografiske område (og din branche), ligesom du kan søge specifikt efter virksomhedsform og virksomhedsstørrelse. Alle disse parametre hjælper dig til at finde lige præcis de oplysninger, som du har brug for. Du kan finde data om dit netværk ved at søge i vores database her.

Regnskaber på baggrund af aktuelle dataudtræk

Her på Find-virksomhed kan du se aktuelle CVR dataudtræk såsom regnskaber fra virksomheder. Udover virksomhedens regnskab finder du også andre brugbare informationer om virksomheden i vores database.

Du kan selvfølgelig finde helt basale stamdata og information om virksomheden, men du finder også nøgletal, ejerforhold og meget mere om virksomheden. Brug også databasen til at undersøge hvilke personer der besidder de ledende stillinger i virksomheden. Du kan også foretage bredere søgninger i disse personers netværk.

Lav et simpelt dataudtræk på en given virksomhed eller kombiner flere søgekriterier, så du hurtigt og effektivt kan finde og sammenligne regnskaber for forskellige virksomheder. Du kan trække data ud fra virksomhederne her.

En oplyst jobsøgning

Indgående viden om en specifik virksomhed er kan også være relevant, hvis du er jobsøgende. Overvejer du f.eks. at søge uopfordret hos en virksomhed, kan du med fordel tjekke virksomhedens data, inden du sender din ansøgning afsted, eller griber telefonen for at ringe HR-afdelingen op.

De fleste foretrækker at være ansat i en virksomhed, som er inde i en positiv udvikling, og netop udviklingen kan regnskaberne løfte en del af sløret for. Kan du konstatere, at en interessant virksomhed har været inde i en positiv udvikling, kan du eksplicit nævne dette i din ansøgning.

De fleste virksomhedsledere værdsætter at deres kandidater har sat sig grundigt ind i virksomheden. Har virksomheden derimod præsteret mindre godt de seneste år, kan denne information også være relevant. Måske kan du hjælpe virksomheden tilbage på sporet?

Det er naturligvis ikke kun ved uopfordret jobsøgning at det kan være relevant at foretage grundig research. I den opfordrede jobsøgning kan det også være yderst relevant at tage et kig på virksomhedens historik. Denne motivation og interesse giver oftest de bedste ansøgninger. Vil du gerne vide om virksomheden har aktuelle jobåbninger, kan du søge på virksomheden på Jobindex.

Digital annoncering

Ejer du selv en virksomhed? Med en annonce på Find-Virksomhed.dk kan du skabe øget opmærksomhed omkring din forretning. Alle virksomheder kan søges frem i databasen, men med en annonce på Find-Virksomhed.dk får du den bedste eksponering.

Som annoncør får du en placering øverst i søgeresultaterne, på lige præcis det søgekriterium, du ønsker. Du kan også sagtens vælge flere forskellige søgekriterier. Har du et autoværksted i Fredericia, kan du f.eks. ramme potentielle kunder, der netop leder efter en mekaniker i fæstningsbyen.

Med målrettet annoncering på Find-Virksomhed.dk får potentielle kunder nemt kan finde dig ligesom du får et link til din virksomheds hjemmeside. Du kan læse mere om annoncering på Find-Virksomhed.dk her