Find-Virksomhed.dk – Artikler

I vores artikeldatabase finder en lang række spændende artikler, som beskæftiger sig med alt fra konkrete virksomheder og brancher til forskellige guides og vejledninger. Du finder således et udvalg af interessante nyheder fra erhvervslivet, ligesom du kan blive klogere på generelle tendenser i markedet. Du kan se oversigten over de nyeste artikler nedenfor.

Få et overblik med artikler fra Find-Virksomhed.dk. Artiklerne nedenfor er skrevet i et moderne og tilgængeligt sprog, som naturligvis har læseren for øje. Målgruppen for artiklerne er personer, som beskæftiger sig professionelt med virksomhedsdrift eller blot søger information om nye trends i erhvervslivet. Du kan således både finde relevante vejledninger, som kan hjælpe dig i gang med dine egne projekter, og finde inspiration i andre virksomheders fremgangsmåder.

Nyeste artikler

Brug for et digitaliserings- og regnskabsbureau?

Sponsoreret 07. november 2022

Som virksomhed i dag kan man nærmest ikke komme udenom at have en hjemmeside. Det er nemlig altafgørende for en virksomhed at være til stede på internettet. Det ved de fleste virksomhedsejere efterhånden, men som virksomhed er det desværre ikke nok bare at være til stede for at blive set og nå ud til kunderne.


Sådan tages mere miljøvenlige beslutninger i en virksomhed

Sponsoreret 01. november 2022

Flere og flere virksomheder kæmper for at tage miljørigtige beslutninger, da de fleste forbrugere i dag er bevidste om virksomheders påvirkning på miljøet. Der er mange tilgange til at tage miljørigtige beslutninger, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Her er tre tips til, hvordan I kan tage mere miljøvenlige beslutninger i jeres virksomhed.


Brug for et digitaliserings- og regnskabsbureau?

Sponsoreret 24. oktober 2022

Har du brug for hjælp til digitalisering af din virksomhed og dens regnskaber, eller skal du have opdateret et eksisterende regnskabssystem? Da er det et digitaliserings- og regnskabsbureau, du skal have fat i.


Ved du hvordan man tilbereder og håndterer en frisk fisk?

Sponsoreret 05. oktober 2022

Det kan være svært, når du har været ude og fange en frisk fisk eller to på en god tur ude i søen eller havet med vennerne. Det er blandt andet alt fra, når du fanger den, til hvordan du udnytter den bedst og tilbereder den.


Tid til en opdatering af firmaets IT-infrastruktur?

Sponsoreret 05. juli 2022

Din virksomheds IT-infrastruktur er afgørende for hele personalets effektivitet. Den påvirker faktisk hele virksomhedens arbejdsgang, og det gælder for de fleste virksomheder. Vi er nemlig alle sammen mere eller mindre viklet ind i IT-struktur.


Sådan laver du en forretningsplan

Virksomhedsguide 06. juli 2022

Tænker du på at starte en virksomhed? Allerede inden du går i gang med alt det praktiske, er det vigtigt at du lægger en fornuftig plan for, hvordan din virksomhed skal startes og drives, for at den kan blive en succes. Til dette skal du bruge en forretningsplan.


Landbrugsrådgivning

Sponsoreret 05. juli 2022

At drive et moderne landbrug kan sammenlignes med at drive en mellemstor virksomhed, og som landmand er det umuligt at være eksperter i alle aspekter. Hos Fjordland kan du få relevant rådgivning og sparring indenfor landbrug.


Inspiration: Den gode jobsøgning

Guides og vejledninger 01. juli 2022

Er du groet fast i din jobsøgning? Det kan være svært at slippe ud af en negativ cirkel, men ofte handler løsningen om at tænke anderledes og lægge en god plan. Med denne enkle guide kan du hjælpe motivation på vej og samtidig få mere overskud i hverdagen.


Vælg den rigtige tømrer i Viborg

Sponsoreret 28. juni 2022

Står du og mangler en tømrer i Viborg? Din lokale tømrer kan hjælpe dig med en lang række opgaver, lige fra store byggeprojekter til mindre opgaver i hjemmet. Blandt de mest efterspurgte arbejdsopgaver er energioptimering.


Sådan skifter du læge

Service & Sundhed 21. juni 2022

Overvejer du at skifte læge? Du har altid mulighed for at skifte til en anden praktiserende læge. Foregår det i forbindelse med flytning, eller hvis din lægeklinik lukker, er det gratis. Du kan dog kun skifte til en lægeklik som har åben for tilgang.


Alt du skal vide om virksomheder og erhvervsliv

Det danske erhvervsmarked er en stor og kompleks verden med mange forskellige typer virksomheder og brancher at vælge imellem. Drømmer du om at få succes som erhvervsdrivende, vil du gerne blive klogere på specifikke brancher eller komme med bag kulisserne på nogle af landets virksomheder?

Artiklerne på Find-Virksomhed.dk dykker ned i aktuelle virksomheder og erhvervsemner, og giver dig historien bag. Du finder også relevante tips, guides og vejledninger til at drive virksomhed eller til at finde de rette virksomheder at handle med.

Overvejer du en karriere inden for erhvervslivet? Der findes ikke en lige vej til at få succes i erhvervslivet, og de fleste succesrige personer har taget en alternativ rute, der har ledt frem til deres nuværende position. Den bedste måde til at få succes på er at finde ud af, hvad du er god til, og hvad du brænder for, og derefter finde en virksomhed eller branche, der matcher disse interesser.

Tal med folk, der allerede arbejder inden for området. De kan give dig insider-information om arbejdsmarkedet, hvilke virksomheder der ansætter, og hvordan det virkelig er at arbejde i erhvervslivet. Du kan også med fordel holde dig opdateret om erhvervslivet i den store database her på Find-Virksomhed.dk.