Service og sundhed

Danmark er blandt de mest digitaliserede lande i verden, og som borger tilbydes du derfor en lang række digitale løsninger, som kan hjælpe dig i din hverdag. På siden ’Service og sundhed’ har vi gjort det nemt for dig at komme i kontakt med sundhedsvæsenet, ligesom du kan få hjælp til den digitale kontakt til det offentlige.

Hvad er reglerne, hvis du vil skifte læge, hvornår kræver det en henvisning for at bestille tid hos en speciallæge og hvilke tilskudsordninger findes der til tandlæger? Få styr på de vigtigste regler og hold dig opdateret med de nyeste informationer med vores forskellige vejledninger.

Find nærmeste læge

Ønsker du at skifte læge eller tjekke om en lægepraksis har åben for tilgang? I oversigten findes kontaktoplysninger på praktiserende læger i dit område .

Find nærmeste speciallæge

Skal du ansætte en ny medarbejder i din virksomhed? I denne guide finder du relevante informationer og regler, så du nemt kan udforme en kontrakt .

Find nærmeste tandlæge

Ønsker du at skifte tandlæge, skal du blot bestille tid hos den ønskede klinik. Her kan du læse mere om valg af tandlæge og finde tandlæger nær dig.

Find nærmeste dyrlæge

Har du brug for en læge til dit kæledyr, så finder du kontaktoplysninger på dyrlæger i dit nærområde lige her. Her finder du også info om akutdyrlægen.

Guide til e-Boks

Har du styr på e-Boks? Den digitale postkasse er utrolig smart og gemmer på en række fordele. I denne guide kan du blive klogere på alle funktionerne.

Artikler

I vores artikeldatabase finder en lang række spændende artikler, som beskæftiger sig med alt fra konkrete virksomheder og brancher til forskellige guides og vejledninger.