Virksomhedsguide

Der er mange udfordringer forbundet med at drive en virksomhed: Få styr på de vigtigste regler og bliv klædt på til tilværelsen som iværksætter og virksomhedsejer. I vores forskellige guides finder du tips, tricks og inspiration til at komme i mål med din virksomhedsdrøm.

Uanset om du er en erfaren virksomhedsejer, eller om du overvejer at springe ud som selvstændig for første gang, så kan du finde nyttig information og inspiration i vores guides. Vejledningerne er fyldt med de bedste råd og svar på de mest hyppige spørgsmål.

Skal du starte en virksomhed op fra bunden, så finder du en udførlig fremgangsmåde med masser af relevante forslag og nyttige links i guiden ’Sådan starter du en virksomhed’. Du kan også blive klogere på reglerne indenfor personalegoder, ansættelseskontakter, fradrag og meget andet.

Sådan starter du en virksomhed

I denne guide bliver du klædt på til at starte din egen virksomhed. Vi gennemgår alt fra forretningsplan og virksomhedstype til budget og moms .

Sådan laver du en ansættelseskontrakt

Skal du ansætte en ny medarbejder i din virksomhed? I denne guide finder du relevante informationer og regler, så du nemt kan udforme en kontrakt .

Lav en forretningsplan

Få styr på det grundlæggende, inden du starter din virksomhed. I denne guide finder du gode idéer til at udvikle en overskuelig forretningsplan.

Regler for personalegoder og julegaver

Der findes mange regler, som du skal overholde i forhold til personalegoder og julegaver. Få overblikket og få styr på alle reglerne i denne korte guide.

Sådan laver du en faktura

Når du har kunder i din virksomhed, er det vigtigt, at du har styr på reglerne for fakturering. I denne guide får du vejledning til at lave en simpel faktura.

Forstå fradragene i din virksomhed

Hvad må du købe gennem din virksomhed og hvordan bliver dine køb trukket fra i skat? Få hele overblikket i denne enkle guide om fradrag.

Sådan skriver du en anbefaling

Skal du i gang med at skrive en anbefaling til en medarbejder? Få styr på reglerne og find inspiration til den gode anbefaling i denne korte guide.

Sådan lukker du en virksomhed

Det er ikke altid iværksætterdrømmen udvikler sig i den ønskede retning. Har du brug for at lukke din virksomhed kan du få hjælp i denne korte guide.

Artikler

I vores artikeldatabase finder en lang række spændende artikler, som beskæftiger sig med alt fra konkrete virksomheder og brancher til forskellige guides og vejledninger.