Digital annoncering på Find-Virksomhed.dk

Helt eksklusivt kan du tage 1. pladsen på netop din branche på de lokationer du ønsker – før dine konkurrenter.

Har du en virksomhed og ønsker at skabe øget opmærksomhed omkring netop din forretning? På Find-Virksomhed.dk kan alle virksomheder søges frem i databasen, men med en annonce på en af vores kombinationssider – altså en side der kombinerer din branche og lokation – får du den bedste eksponering på den relevante søgning.

Du sikrer dig eksklusivt plads på Find-Virksomhed.dk på netop din branche. Garanti: Du er den eneste med din branche i dit område.

Afledt effekt med ekstern link-building

Som annoncør får du en placering øverst i på lige præcis de kombinationer du ønsker. Du kan også sagtens vælge flere forskellige kombinationer – typisk din branche i flere forskellige byer. Er du f.eks. tømrer i Viborg, kunne det sagtens give mening at få din annonce på de omkringliggende byer så du annoncerer på kombinationerne "tømrer Viborg", "tømrer Skive", "tømrer Randers" osv. Alt afhængigt af hvor langt ud du ønsker at din kundeportefølje skal række.

Med målrettet annoncering på Find-Virksomhed.dk kan potentielle kunder nemt finde dig, ligesom du får et eksternt link til din virksomheds hjemmeside.

Kontakt os nu

3 veje til nye kunder

Med digital annoncering på Find-Virksomhed.dk får du 3 veje til nye kunder i din virksomhed:

  1. Ekstern linkbuilding til dit website er med til at øge din placering i Googles søgeresultater.
  2. Folk besøger Find-Virksomhed.dk for at finde en kontakt i din branche. Din eksklusive top-annonce betyder at du bliver fundet før dine konkurrenter.
  3. Folk søger på Google for at finde en kontakt i din branche. De finder vores side med en tilhørende branche og lokation og kontakter dig pga. din eksklusive top-annonce.Eksempel fra virkeligheden

Du ejer et tømrerfirma i Viborg og vil gerne have flere kundehenvendelser.


Der er mere end 300, som søger på “tømrer Viborg” hver eneste måned på Google.


Du kan ligge nr. 1 med din branche og lokation på Find-Virksomhed.dkHvis du forestiller dig 15-20, af de personer der hver måned søger efter "tømrer Viborg", ender med at kontakte dig, så er det i omegnen af 200 henvendelser om året. Med digital annoncering og links fra Find-Virksomhed.dk sikrer du altså en forbedret placering på Google til din egen hjemmeside, den eneste annonceplads indenfor dit erhverv i nærområdet og sidst men ikke mindst flere kundehenvendelser.

Kontakt os nu