Sponsoreret Dato: 2. december 2022

Sådan får du en mere effektiv arbejdsdag

Et af de steder vi bruger mest af vores tid, er på arbejdet. Vi bruger oftest halvdelen af vores vågne timer på jobbet, og det er derfor vigtigt at optimere ens arbejdsdag mest muligt, for at være så effektiv som muligt i løbet af dagen. Der er mange aspekter, der kan justeres på, for at opnå en mere produktiv arbejdsgang på kontoret. Det kan være alt fra at have den rigtige belysning til virksomhedens interne IT-infrastruktur, og virksomhedens politik omkring personalegaver.
En opdateret og effektiv it-infrastruktur kan have afgørende betydning for hele personalets effektivitet, og mange virksomheder investerer store pengebeløb på IT-løsninger, der skal hjælpe hele organisationen med en mere produktiv hverdag.

Der er mange tiltag du kan foretage for at øge effektiviteten i løbet af arbejdsdagen. Man kan opnå mange nemme ændringer med små justeringer, der forbedrer arbejdsmiljøet, for eksempel ift. Frokostordning, rengøring og belysning.
Et godt og korrekt oplyst kontor for eksempel, kan være med til at øge produktiviteten og samtidig øge energiniveauet. Hvorimod en dårlig og lidt mørkere belysning kan give en følelse af træthed. Et andet væsentligt element, er indeklimaet. Et godt indeklima bidrager til en mere koncentreret og effektiv arbejdsdag.

Optimering af kontoret på arbejdspladsen

37 timer om ugen bliver brugt på arbejdet. Hvis du arbejder på et kontor, sidder du som regel lang tid foran computeren, og det kan derfor være en god idé for mange med en ny kontorstol. Det er specielt vigtig, at få fundet en ergonomisk stol med en god komfort, så du undgår rygskader. Der bruges mange siddende timer med et kontorarbejde, så det er vigtigt, at du ikke sidder i en ubekvemt stol, da det kan have en negativ effekt på kroppen. Det er dog lige så vigtigt at du bevæger dig og husker at skifte stilling.

Et andet vigtigt element til optimering af kontoret, er indeklimaet. Der kan hurtigt blive indelukket og luften kan føles tung, især hvis man både drikker kaffe og spiser mad på kontoret. Det er derfor vigtig, at få luftet ud jævnligt. Desuden kan jævnlig rengøring hjælpe på indeklimaet, og et godt indeklima er med til at øge koncentrationen på jobbet, og samtidig bidrager det til positivt til ens helbred.

Det kan være en god idé, at få indrette kontoret med blandt andet billeder på væggen eller gulvtæpper, da det kan være med til at give en mere hjemlig stemning. Planter kan være med til at skabe en hyggelig stemning, samtidig med at de bidrager positivt til indeklimaet. Ikke mindst er planter flotte at kigge på, med de hjælper også med at producere ilt til hjernen, og dermed også øge effektiviteten.


Belysning hjælper på produktiviteten

Det kan som sagt være en stor fordel at have den rigtige belysning på kontoret, da det både bidrager til et mere effektivt arbejdsmiljø, men samtidig også hjælper på ens energiniveau. Hos Plus LED finder du et stort udvalg af belysningsartikler til kontoret, i høj kvalitet til lave priser. Der er blandt andet LED armaturer, LED paneler, spot løsninger, skrivebordslamper og meget mere. LED paneler og LED spots er især hyppigt brugt på kontorer. LED paneler og spots har ofte et behageligt lys, der er velegnet som arbejdslys.

Naturligt lys er et vigtigt element for at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø. Her er LED paneler velegnet til at skabe et smukt oplyst arbejdsmiljø, der ligner naturligt lys mest muligt. Desuden er lyskilder der giver et behageligt arbejdslys, er en ideel løsning til kontoret, da det kan skabe en mere produktiv arbejdsdag.