Sponsoreret Dato: 28. juni 2022

Tid til en opdatering af firmaets IT-infrastruktur?

Din virksomheds IT-infrastruktur er afgørende for hele personalets effektivitet. Den påvirker faktisk hele virksomhedens arbejdsgang, og det gælder for de fleste virksomheder. Vi er nemlig alle sammen mere eller mindre viklet ind i IT-struktur. Det er vi dog kun fordi den er der for at hjælpe os.

IT hjælper i dag med at organisere, opbevare og strukturere data, samt med at behandle mængder af data som vi aldrig selv kunne klare. Generelt er den til for at hjælpe, men det er de færreste der ikke har oplevet problemer med at printe, med at dublere skærme eller med computere der ikke svarer. På grund af den konstante udvikling inden for teknologi, kan IT hurtigt blive forældet, så det ikke længere kan leve op til de krav som brugeren har til den.

Det kan altså komme så vidt at der er brug for en opgradering. Det kan skyldes at brugernes behov bliver større, grundet nye arbejdsopgaver eller implementering af nye, mere krævende systemer. Det kan dog også skyldes at hardware- og software er købt billigt, og derfor enten går i stykker eller ikke er kompatibelt den øvrige IT-infrastruktur.

Brug pengene rigtigt

Hvis du går og overvejer en opdatering eller en opgradering af IT-infrastrukturen i din virksomhed, er det vigtigt at I investerer rigtigt. Det kan være en stor investering, og derfor er det vigtigt at finde noget der passer jeres behov. For mange er det værd at overveje Dell computere som en del af denne investering, da Dell leverer et rigtig godt produkt, til rigtig god værdi for pengene. Desuden har de et bredt produktudvalg, så selvom personalet i din virksomhed har forskellige opgaver og krav til deres udstyr, så vil de kunne blive dækket af en Dell computer.

Hvis alle computere i en virksomhed er fra samme producent, vil det tilmed være nemmere for firmaets IT mand at arbejde med computerne, fordi software og hardware vil være lavet efter samme principper. Det vil spare tid, og kan spare virksomheden for at skulle efteruddanne IT-afdelingen i andre styresystemer.

Står du som IT- eller indkøbsansvarlig, er det også vigtigt at du er bevidst om hvor omfattende IT-strukturen er i din virksomhed. Begrebet IT-infrastruktur dækker over hvor godt alt teknik og IT kan kommunikere og tale sammen på tværs af hinanden. Det kan sammenlignes med en vej. Det er noget nemmere at komme hurtigt frem til sin destination hvis man kører på motorvej, end hvis man kører på en markvej.